Camerabewaking

Camerabewaking voor particulier dan wel voor de zakelijke klant. De variant van bewaking door middel van camera’s is heel erg ruim. Dit komt door een enorme scala aan modellen en technieken in de camera. Er zijn diverse manieren om camera’s toe te passen. Met ruim 18 jaar ervaring kunnen wij uw wensen en onze adviezen combineren om tot een goed cameraprojectie plan komen.

Wij leveren, installeren en voeren service uit aan uw (bestaande) camerabewakingssysteem. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via e-mail, telefoon of Whatsapp.

Wist u dat wij ook camerabewaking toepassen met slimme detectietechnieken voor op de bouwplaats? Dit systeem kan toegepast worden op een groot woningbouw project, bouw van uw privé jacht of bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van uw nieuwe (vakantie) woning. Een vaste internetverbinding is niet noodzakelijk, het systeem biedt de mogelijkheid om op 4G verbinding te maken en meldingen te pushen. 4G kan ook als back-up fungeren als de vaste verbinding is uitgevallen door bijvoorbeeld sabotage. Indien een back-up verbinding van belang is denken wij ook met u mee voor bijvoorbeeld een noodstroomvoorziening voor dit systeem. Voor tijdelijke of langdurige projecten kunt u ook kiezen om een camerabewakingssysteem te huren bij Q-six Techniek B.V.

Inbraakbeveiligingstechniek

In de volksmond ook wel alarmsysteem genoemd. Een inbraakbeveiliging systeem geeft u de mogelijkheid om met een gerust hart van huis of werk te gaan. Door uw pand te beveiligen door middel van een inbraakbeveiliging systeem is goed maar ook een eerste stap. Er komt nog veel meer kijken bij een goede en betrouwbare inbraakinstallatie en dat noemen we discipline. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren omtrent alles wat er komt kijken aan regelgeving en rondom een goede en betrouwbare inbraakinstallatie.

Q-six Techniek B.V. is voorzien van gecertificeerde mensen en houden de ontwikkelingen van zowel producten als de denkwijze van de inbreker goed in de gaten. Betrouwbare installateur staat ten alle tijden bovenaan het lijstje. U mag altijd vragen om verklaring omtrent gedrag en de behaalde diploma’s zoals TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties).